Det siger kunderne

Conni Lindberg

"Jeg var i behandling hos Bettina i starten af min sygemelding med stress.

Jeg havde så mange underlige tanker. Bekymringer for mit helbred, ville mit liv nogensinde blive normalt igen, turde næsten ikke lægge mig til at sove til natten og havde alt muligt tankemylder.

Men allerede efter min første behandling hos Betting forsvandt alle de "mørke" og underlige tanker. Jeg fik nærmest min normale logiske tænkning tilbage igen. Det var og er fantastisk. Jeg er fyldt med taknemmelighed over nærmest at have fået mit liv tilbage igen. Jeg kan på det varmeste anbefale at søge behandling med Reiki Healing.

Bettina, du kan noget helt specielt."

Margit

"​Jeg har deltaget i Bettina's meditationer, det kan stærkt anbefales.

På den måde mødte jeg Bettina's kunst, vi brugte hendes energibilleder i meditationen og kom på mange rejser. Jeg bestilte et personligt billede, og fik et som jeg idag bruger hos mig til meditationer og ellers nyder det smukke billede af Bettina's syn på mig."

​Vibeke Munch

"Jeg har haft fornøjelsen af Healing hos Bettina. En dejlig,sanselig,behagelig,fredsfyldt oplevelse - hvor mit sind åbnede op og tog imod Kan helt klart anbefale"

Book tid

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig at starte i behandling og skabe en bedre balance i dit liv? Udfyld formularen og book en tid i dag!

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reiki Healing v.

Bettina Mathiesen

CVR:​ 30893751

Følg mig på Facebook​

Åbningstider

Mandag:

09:30 - 17:30

Tirsdag:

90:30 - 17:30

Onsdag:

09:30 - 17:30

Torsdag:

09:30 - 17:30

Fredag:

LUKKET

Lørdag:

LUKKET

Søndag:

LUKKET

Betalingsmetoder

Kontantbetaling

Bank:

MobilePay: