Reikihealing​

En healing kan ses som en hovedrengøring for krop og sjæl.  

Få hjælp til f.eks. stress, depression, sorg eller blive mere afslappet og glad. 

​Healing er en smuk gave fra universet. Den hjælper dig med, at møde og se dig selv.​

Da jeg i sin tid startede med at lære REIKI healing fik jeg et indre billede af en jernhånd i en fløjlshandske. Jeg oplever energien meget stærk, med på en kærlig og blid måde.

”At skulle beskrive REIKI healing entydigt er lige så enkelt som at fange en fisk i vandet med de bare næver. Vi er blevet så vant til, at betragte dele af en ting, så vi har glemt at betragte helheden. Når vi betragter en sygdom hos et menneske ser vi alene på symptomet. Det er sjældent vi betragter det hele menneske.”

Disse ord står i den mappe jeg modtog da heg startede på REIKI kurserne 1-2-3.

REIKI er et japansk ord for den alt gennemtrængende livskraft eller livsenergi.

Hvordan foregår en behandling:

Man ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks. Imens placere jeg hænderne i en serie håndpositioner ned over kroppen både foran og bagpå. Alt imens der flyder ren livsenergi igennem dem.

Jeg oplever, at REIKI er særdeles effektiv ved uro, stress, sorg, angst og smerte. Jeg oplever at små børn der ikke kan sætte ord på deres følelser endnu har stor gavn af at mor får en healing da de stadigvæk er forbundet i energien.

Kontakt mig​

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 27 83 37 32 eller skrive en e-mail til bettina@reikihealing.dk.​​ Du kan se mine priser her.

Book tid

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig at starte i behandling og skabe en bedre balance i dit liv? Udfyld formularen og book en tid i dag!

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reiki Healing v.

Bettina Mathiesen

CVR:​ 30893751

Følg mig på Facebook​

Åbningstider

Mandag:

09:30 - 17:30

Tirsdag:

90:30 - 17:30

Onsdag:

09:30 - 17:30

Torsdag:

09:30 - 17:30

Fredag:

LUKKET

Lørdag:

LUKKET

Søndag:

LUKKET

Betalingsmetoder

Kontantbetaling

Bank:

MobilePay: